Välkommen till Emilorosa Design AB! Vi skickar inom 1-3 dagar. Frakt 69kr.Nyheter

Austermann Step 20% rabatt! - Veckans ”Socktober”-erbjudande!

Postat av Emilorosa Design AB Eva Svensson

Denna veckas erbjudande är 20% rabatt på Austermann Step, både 4ply och 6ply. Austermann Step är ett otroligt mjukt sockgarn med högkvalitativ merinoull och behandlat med aloe Vera och jojobaolja. Händerna blir mjuka när du stickar i det och fötterna blir mjuka när du har de färdiga sockorna på dig! Finns i många härliga färger, både dova och mer färgglada.  Rabatten dras automatiskt i kassan i både butik och webshop och varar till och med söndag 8 oktober! Passa på! Här hittar du veckans REA-sockgarn: https://emilorosa.se/collections/rea-sockgarner    

Läs mer →


Vi tjuvstartar ”Socktober” med 20% rabatt på utvalda sockgarn!

Postat av Emilorosa Design AB Eva Svensson

Snart är det oktober och höstrusket lockar in oss i stugvärmen igen. Aldrig stickas det väl så mycket sockor som just under oktober, så kallad ”socktober”. Jag kan inte låta bli att tjuvstarta lite, nu när det är fredag, med 20% rabatt på utvalda sockgarner. Passa på - det är olika produkter från vecka till vecka. Först ut är Regia 4ply, det tunna sockgarnet, som finns i ett 20-tal härliga färger. Rabatten gäller i både butik och webshop och dras automatiskt i kassan! 20% på Regia 4ply gäller hela september ut!    

Läs mer →


Lillemor - en av höstens garnnyheter!🍂

Postat av Emilorosa Design AB Eva Svensson

Nu kommer ett nytt ekologiskt merinoullgarn från Permin, Lillemor.  Lillemor by Permin är ett garn i ekologisk merinoull. Mycket mjukt garn som passar finfint till babykläder och barnkläder. Det finns i 10 fina färger i en vacker pastellig färgskala Material: 100% ekologisk merinoullNystan: 25gr = 100mStickor: 3 - 4 mmMasktäthet: 24 - 26 m = 10 cm  Här hittar du Lillemor!      

Läs mer →


"Sy med Lo" - kul barnbok för sy-sugna barn!

Postat av Emilorosa Design AB Eva Svensson

Kul barnbok med syinstruktioner på både en gympapåse och en mössa!När Lo kommer till fotbollsträningen märker han att hans ena sko är borta. Aj aj, jag måste ha tappat skon, säger Lo. Du borde ha en gympapåse och kanske en mössa säger Robin räv och pekar på Los huvud. Jag kan visa hur man syr dem! Efter träningen följer Lo med Robin räv hem och de båda syr för fulla muggar. Perfekt inför den kommande matchen mot stora skogen gänget!Boken innehåller steg-för-steg instruktioner hur du syr din egen gympapåse och mössa. Ekstedt, K.: "Sy med Lo" – Emilorosa Design AB Varför inte...

Läs mer →


NYHET! - French Fat Quarters

Postat av Emilorosa Design AB Eva Svensson

Nyinkommet i butiken - härliga småmönstrade bomullstyger från Frankrike! Tygerna är i 100% bomull och levereras i så kallade Fat Quarters = färdigklippta bitar på ca 50 x 70cm. De finns i många härliga mönster och färger och kostar 55kr/st. Mängdrabatt: om du köper 3st eller fler så kostar de 50kr/st och köper du 10 st eller fler så kostar de 45kr/st. Rabatten dras automatiskt i kassan. Perfekt för mindre syprojekt och för dig som syr i lapptäcksteknik! Här hittar du French Fat Quarters!   

Läs mer →