Välkommen till Emilorosa Design AB! Vi skickar inom 1-3 dagar. Frakt 69kr.Nyheter

Gulligaste julkalendern!

Postat av Emilorosa Design AB Eva Svensson

Nu finns Pippi Långstrump som julkalender i ett fint broderi-kit från Permin, 650kr. Komplett med väv, garn, mönster, kalenderringar och nål. Du hittar broderikitet här:  https://emilorosa.se/products/broderikit-julkalender-pippi-julgran-35-x-46-cm-34-4599 Beslag hittar du här:  https://emilorosa.se/products/beslag-swedish-x-mas

Läs mer →


NYHET! - Ullbroderigarn från DMC - Eco Vita Laine Organic

Postat av Emilorosa Design AB Eva Svensson

Släpp kreativiteten lös med vårens broderinyhet! En välkommen nyhet från DMC - Eco Vita Laine Organic - ett ekologiskt ullbroderigarn i 60 underbara växtfärgade nyanser! Varje docka innehåller 16m och kostar 30kr. Garnet är tvåtrådigt och motsvarar 3 trådar moulinégarn i tjocklek. Det passar därför perfekt till många mönster för moulinégarn och det är också utmärkt till att brodera på stickat! I serien finns också broderiväv i hampa, mini-weaving loom och flera fina mönsterböcker. Här hittar du ullbroderigarnet DMC Eco Vita Laine Organic!    

Läs mer →


Många nya fina mönster i gosiga Alpaca Bris!

Postat av Emilorosa Design AB Eva Svensson

De senaste mönsterhäftena från Vikinggarn innehåller bland annat många fina mönster i härliga garnet Alpaca Bris! https://emilorosa.se/collections/monsterhaften-vikinggarn https://emilorosa.se/products/alpaca-bris Vilken blir din favorit?     

Läs mer →


Nytt LÄGRE pris på Angel Mohair!!

Postat av Emilorosa Design AB Eva Svensson

Nu har ordinariepriset på silk-mohair-garnet Angel by Permin SÄNKTS från 129kr till 119kr!! Prissänkningen beror på att priserna för silke och mohair stabiliserats efter att ha varit mycket dyrt under flera år. Angel är ett otroligt mjukt och härligt garn som är perfekt som följetråd till andra garner, för ett mjukt och fluffigt resultat. Det finns i många olika färger och är av en fantastisk fin kvalitet! Här hittar du garnet Angel!

Läs mer →


Halva REA-priset! - 50% på alla REA-garner!

Postat av Emilorosa Design AB Eva Svensson

Nu slutspurtar vi på REA´n - alla REA-garner får du nu till halva REA-priset! Rabatten dras i kassan och gäller även på REA-garnkit! Gäller så långt lagret räcker! Skynda fynda!!

Läs mer →