Välkommen till Emilorosa Design AB! Vi skickar inom 1-3 dagar. Frakt 69kr.Köpvillkor

ALLMÄN INFORMATION om Emilorosa Design AB

Org.nr: 559244-7147
Momsreg.nr/VAT-nr: SE559244714701
Butiks-/faktureringsadress: Nya Hjälmseryds församlingshem 1, 57693 RÖRVIK
E-post: emilorosadesign@gmail.com
Web: www.emilorosa.se

PRIS OCH BETALNING

Alla priser som visas i butiken är angivna i SEK. Priserna är dagsaktuella och kan ändras i framtiden utan förvarning. Alla priser inkluderar moms på 25 %, förutom böcker och mönster som inkluderar moms på 6%. Alla kostnader inklusive frakt redovisas innan köpet genomförs i din varukorg.

Betalning sker med kredit-/kontokort, Paypal eller Klarna.

LEVERANSVILLKOR

I dagsläget så levererar vi enbart inom Sverige. För beställning från utlandet var vänlig och ta kontakt via epost för att få korrekt fraktkostnad och eventuella övriga kostnader redovisade.
For the moment we are only shipping to addresses in Sweden. Do you live abroad and wish to purchase something, please contact me and I will help you!

Leveranser skickas med PostNord och är spårbara. Fraktkostnaden är fast och ligger på 69 kr per order om inget annat avtalats. Små försändelser, icke skrymmande med en vikt under 250g, kan skickas som brev (ej spårbart) med lägre fraktkostnad. Välj då alternativet ”hämtas i butik” och ta kontakt via epost för information om hur du betalar frakten.

Din order levereras vanligtvis inom 2-7 dagar.

Du har alltid möjlighet att hämta din beställning i butiken i Nya Hjälmseryd. Då utgår ingen fraktkostnad.

Emilorosa Design AB förbehåller sig rätten att friskriva sig från allt ansvar gällande förseningar som orsakas av fraktombud.

Om du ej hämtar ut din order hos ombud så kommer denna att returneras till Emilorosa Design AB, vi kommer då debitera dig en kostnad för detta som ligger på 150 kr.

14 DAGARS ÖPPET KÖP

Vi följer Lagen om distansavtal, vilket betyder att du har ångerrätt inom 14 dagar från dagen efter mottagen leverans utan att du behöver uppge någon förklaring. Varan skall returneras väl emballerad och i samma skick som den mottogs. Om du som kund har hanterat artikeln i större utsträckning än vad som är nödvändigt för att fastställa dess egenskaper eller funktion och detta lett till att artikeln som returneras är mindre värd, har vi rätt att dra av en summa motsvarande artikelns värdeminskning på det belopp som ska återbetalas. Värdeminskningen bedöms från fall till fall. Kostnaden för frakt får du själv stå för om ingenting annat avtalats.

Returer skickas till:

Emilorosa Design AB Nya Hjälmseryds församlingshem 1 57693 RÖRVIK

Öppet köp eller byte gäller ej REA-varor!

REKLAMATION

Innan du reklamerar en vara skickar du ett mail till emilorosadesign@gmail.com för godkännande. Uppge då ditt namn, din adress, ordernummer och en beskrivning av felet. Eventuell reklamation skall göras senast 30 dagar efter mottagande av vara. Returkostnad står vi för vid godkänd reklamation. Vid reklamation kan du välja mellan att få en ny vara kostnadsfritt eller pengarna tillbaka.